Toerisme

Hotel Prinsenhof is gelegen op wandelafstand van het historisch centrum van Ronse. Het hotel beschikt over een ruime private parking. Er is vlakbij een bushalte.

Een kamer boeken kan al vanaf 50 euro per nacht. Voor boekingen kun je contact opnemen met onze reservatiedienst op 050/95 01 19 of info@deceder.be. Rechtstreeks boeken kan via de link op deze website.

Hou je van wandelen of fietsen, dan kun je vanaf het hotel vertrekken voor een gezellig tochtje in de Vlaamse Ardennen. Achteraf kun je je tegoed doen aan de culinaire hoogstandjes van verschillende restaurants in de buurt.

Heb je het liever allemaal voor jou geregeld, dan zijn onze arrangementen ongetwijfeld iets voor jou. Prinsenhof biedt arrangementen in samenwerking met lokale partners. Naargelang jouw voorkeur en interesse hebben we verschillende mogelijkheden:

Iedereen verdient vakantie

We zijn het er over eens: Iedereen verdient vakantie! Toeristische aanbieders en sociale organisaties zijn actief in het netwerk “Iedereen verdient vakantie” van het Steunpunt Vakantieparticipatie van Toerisme Vlaanderen. Samen bundelen we onze krachten zodat ook mensen in armoede op vakantie kunnen in Vlaanderen. Om deze uitdaging aan te gaan biedt het Steunpunt Vakantieparticipatie het digitaal platform Iedereen verdient vakantie. Samen met De Ceder in Deinze maakt Prinsenhof deel uit van dit initiatief.

Om uw verblijf in hotel Prinsenhof zo vlot mogelijk te laten verlopen hebben we een uitgebreide welkomstbrochure in drie talen opgesteld (NL, FR, ENG).