Toerisme

Hotel Prinsenhof is gelegen op wandelafstand van het historisch centrum van Ronse. Het hotel beschikt over een ruime private parking. Er is vlakbij een bushalte.

Hou je van wandelen of fietsen, dan kun je vanaf het hotel vertrekken voor een gezellig tochtje in de Vlaamse Ardennen. Achteraf kun je je tegoed doen aan de culinaire hoogstandjes van verschillende restaurants in de buurt.

Een kamer boeken kan al vanaf 50 euro per nacht. Voor boekingen kun je contact opnemen met onze reservatiedienst op 09 381 58 85 of reservatie@deceder.be. Rechtstreeks boeken kan via de link op deze website.

Het toerisme in Ronse neemt de laatste jaren een hoge vlucht. De Hoge Mote, het onthaalcentrum van de toeristische dienst ligt centraal in het historisch centrum en is zonder twijfel een grensverleggend onthaal- en belevingscentrum. Het is een erfgoedparel met verrassende hedendaagse accenten. Op www.virtueelronse.be kan je Ronse vanuit helikopterperspectief ontdekken en inzoomen op de belangrijkste locaties. Het lijkt alsof je fysiek in de stad rondloopt. Laat je verrassen en overtuig jezelf van een weekendje Vlaamse Ardennen. Wij zorgen voor de rest.

Iedereen verdient vakantie

We zijn het er over eens: Iedereen verdient vakantie! Toeristische aanbieders en sociale organisaties zijn actief in het netwerk “Iedereen verdient vakantie” van het Steunpunt Vakantieparticipatie van Toerisme Vlaanderen. Samen bundelen we onze krachten zodat ook mensen in armoede op vakantie kunnen in Vlaanderen. Om deze uitdaging aan te gaan biedt het Steunpunt Vakantieparticipatie het digitaal platform Iedereen verdient vakantie. Samen met De Ceder in Deinze maakt Prinsenhof deel uit van dit initiatief.

Om uw verblijf in hotel Prinsenhof zo vlot mogelijk te laten verlopen hebben we een uitgebreide welkomstbrochure in drie talen opgesteld (NL, FR, ENG).